Wij verzekeren transportbedrijven

Wij hebben jarenlange ervaring met het verzekeren van transportbedrijven. Uiteraard verzekeren wij ook de privé-risico’s van de ondernemer.

Voor Eigen Rijders en kleinere transportbedrijven kennen wij speciale regelingen, waaronder collectieve verzekeringen met forse kortingen.

Shipping en forwarding? Voor een goede Charterers Liability / P&I polis bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om de cargo, de bunkers of het schip zelf. Wij kunnen een oplossing voor u verzorgen.

Uiteraard verzekeren wij ook losse transporten: containers van Antwerpen naar New York of lucht cargo van Amsterdam naar Dubai. U zegt het maar. Voor uw transport hebben wij de passende verzekering.

Transport Adviesgroep Nederland B.V. heeft al jarenlang ervaring met het verzekeren van transportbedrijven. Naast verzekeren zijn wij ook gespecialiseerd in leasing en kunnen wij zowel nieuwe als gebruikte wagens financieren. TAN B.V. is gevestigd in Noordwijk, het hart van de bollenstreek en zijn wij daarom ook zeer goed bekend met de bloemen- en bollenexport.